1670 Views |  Like

Biografija

Dijana Janković je rođena 22. 07. 1988. i od malih nogu je maštala da postane pevačica. Ono što možda niste znali, je da je Dijana sestra od strica naše poznate teniserke Jelene Janković.

MG_1034

Dijana govori četiri jezika, zavrsila je Megatrend fakultet, odsek za menadžment, direktor je kompanije DSTV Multimedia d.o.o., koja se bavi multimedijom i IP tehnologijama. Pevačku karijeru je započela 2010. god pobedom na festivalu Vrnjačka Banja sa pesmom “Jaka”, za koju je nakon toga snimila i spot u kome glavnu ulogu igra poznati voditelj Vladimir Stanojević. Nakon pesme “Jaka”, objavljuje hit singl “I opet tebe volim” čiji je spot privukao veliku pažnju medija.

Sarađuje isključivo sa velikim imenima na našoj estradi, poput Marine Tucaković, Damira Hadnanovića, Ateljea Trag, Kiki Lesendrić i drugih. 2011. se oprobava i u modelingu i biva zaštitno lice modne kreatorke Suzane Perić. Poslednjim singlom, “Maksimalno moj”, Dijana potvrđuje svoje mesto na Srpskoj pop sceni i visoko se kotira na svim top listama. S obzirom na veliki uspeh ovog singla, Dijana za isti objavljuje i spot koji je radio Milos Nadazdin. Trenutno završava album prvenac i pesmu na engleskom koju ce plasirati na stranom tržistu, kao i letnji singl koji izlazi ubrzo.